2018. március 18., vasárnap

Újra Houston Rodeó és Brad Paisley koncert

Az elmúlt három hét során Houston ismét otthont adott a világ legnagyobb rodeójának és mi most is megnéztük a döntőt. A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is nagyon élveztük a showt. Habár a rodeó veszélyes sportnak számít, szerencsére most sem történt sérülés és minden versenyző és állat a saját lábán távozott.


Az eredményhírdetések után most is country koncert várta a nézőket. Nem meglepő módon ismét Brad Paisley jutott a döntő napjára, aki korunk egyik legnépszerűbb country zenésze. A látványos műsor az egyik legújabb dalával, a Last Time for Everything-gel kezdődött, amihez egy vicces videóklippet is készítettek. A dal arról szól, hogy mindennek vége lesz egyszer és főleg a '80-as évek divatja, szokásai és filmjei előtt tiszteleg.


Az erős kezdés után aztán a korábbi évek sikerdalaival folytatódott a koncert, mint az Old Alabama, a River Bank, a This is Country Music, az American Saturday Night és nem maradt ki a She's Everything és a tavalyi év nagy slágere a Today sem. Ismét nagyszerűen éreztük magunkat.