Nyílt egy új európai étterem New Havenben ROLi néven. A tulajdonos egy magyar séf, Oláh Roland, ezért mindenképpen ki akartuk próbálni, sőt úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk az argentin barátainknak is. Az étteremben derült ki, hogy a kedd a specifikusan magyar nap, mi pedig hétfőn voltunk ott. Szerencsére azonban a legfontosabb magyar ételeket minden nap elkészítik, így tudtunk enni nagyon finom gulyást és sajtos-tejfölös-fokhagymás lángost is. Mindkettő ízlett a barátainknak is.
Pár héttel később aztán Antonella és Pablo elvitt minket egy argentin étterembe, ahol kipróbáltuk a remek dél-amerikai konyhát, amiről kiderült, hogy nem is áll olyan távol a magyartól. Hatalmas hústálat rendeltünk, amiben mindenféle oldalasokon és sztéken kívül volt például véres hurka is. Pont olyan finom volt, mint a magyar hurka. Desszertnek pedig churrost ettünk, ami egyfajta édes rudacska és nagyon népszerű Latin-Amerikában.








