2019. március 18., hétfő

Harmadszor is Houston Rodeó és Brad Paisley koncert

Minden év márciusában három héten át zajlik Houstonban a világ legnagyobb rodeója. Március elején már részt vettünk az egyik napon, igaz, akkor csak az esti Luke Bryan koncerten, hiszen a verseny előfutamai annyira azért nem izgalmasak. A döntőt azonban idén is megnéztük, csakúgy, mint az elmúlt két év során (2017, 2018) és ezúttal is nagyon tetszett a show.


A versenyszámok idén is komolyabb sérülés nélkül zajlottak le. Az alábbi videóban látható a döntő versenyeinek az összefoglalója.


A döntő estéjét ezúttal is Brad Paisley koncertje zárta a több, mint 70 000 néző előtt. Szerencsére ismét azt kaptuk tőle, amit várhattunk, egy kiváló koncertet, amin elhangzottak a jól ismert slágerei, mint a Pefect Storm, a Mud on Tire, vagy a She is Everything, de eljátszotta a legújabb dalát, a Bucked Off-ot is, ami egy rodeós tematikára felhúzott szakítós nóta.


Nem maradt ki a számunkra legfontosabb dala, az American Saturday Night sem, ami tréfásan szemlélteti, hogy ezt az országot a sokszínű népessége teszi naggyá, emiatt pedig úgy érezzük, rólunk is szól. Természetesen a This is Country Music is elhangzott, amely nótát az első CMM-ben már részletesen is bemutattuk. A két évvel ezelőtti slágerét, a Todayt pedig ismét a nézők telefonjainak a fénye tette még hangulatosabbá, de az este során ízelítőt kaphattunk Brad humorából is. Szokásához híven, ezúttal is egy csomó időt töltött a nézők közelében, akik örömmel fotózták és videózták őt, majd az egyik lány legnagyobb örömére Brad elkérte a telefonját, hogy azzal készítsen egy közös szelfit vele és a barátnőivel, amit óriási örömteli sikongatás övezett a lányok részéről. Azonban rögtön meghűlt a vér a lányban, amikor Brad elkezdte nézegetni a telefonját, hogy "Lássuk csak, mi van egy texasi lány telefonján! Egy csomó kép rólam, egy csomó kép tehenekről, egy csomó kép... na hagyjuk!" majd végül a nézők nevetése közben visszaadta a telefont a vörösre pirult lánynak. A meglepően hosszú koncerten ismét élvezhettük Brad virtuóz gitárjátékát is és bizonyította, hogy még mindig Crushin It.